View_01d.jpg
 

Most interior designers lack structure and collaboration, our regimented processes and documentation promote unique and memorable spaces.

 
 
VISTA-ST.-CLAIR_SEATING.jpg

VISTA ST. CLAIR

PORTLAND, OR

COMPLETED 2017

This iconic 1950s high rise in the heart of Portland’s Goose Hollow neighborhood was given a new lease on life with a glamorous update from GHID. The luxe lobby design celebrates the classic simplicity of the building’s architecture and exudes modern sophistication with high-end finishes. Utilizing a mixture of fixed and flexible furniture pieces, the design team was able to create multiple seating zones perfect for guests catching up with a friend or working remote.

 
 
 
GOOSE%2BHOLLOW%2BNEW.jpg

GOOSE HOLLOW

PORTLAND, OR

COMPLETED 2016

GHID updated the furnishings and finishes of this trendy building in one of Portland’s most sought-after neighborhoods. Inspired by the building’s minimalist architecture and natural light, the design team combined soft palettes and natural textures to create an airy and contemporary feel. The modern lobby design provides a relaxing atmosphere amidst the bustle of the city.

 
 
GHID_beach_waves_bed2_02107_v3.jpg

THE WAVES

CANNON BEACH, OR

COMPLETED 2017

Located along the shore in the eclectic coast town of Cannon Beach, this long-standing family-owned boutique hotel was renovated in 2017. The guest room design aims to be timeless and functional for years to come. Allowing guests with families or a getaway for two to enjoy the coastal views from the comfort of their rooms. Incorporating the existing beams and working within the footprint, all finishes were selected with longevity and durability in mind.

 
 
GHID_beach_waves_entry_DSC02844.jpg

SEASIDE INN

SEASIDE, OR

COMPLETED 2016

This boutique hotel nestled in the heart of the Oregon coast underwent a major repositioning from its humble beginnings. This family-owned establishment refreshed and modernized all public spaces with a focus on the guest experience from check in to check out, with showstopping views of the ocean from the onsite restaurant and spa-like amenities throughout the property.

 
 
Central_Coast_Lobby_Header.jpg

CENTRAL COAST

CONCEPT

This boutique hotel’s design creates a guest experience inspired by the serenity and natural beauty of California’s central coast. Surrounded by a cypress covered rocky coast, this property is a modern escape from the ordinary elevated by luxurious amenities. Guests are immediately welcomed by a locally sourced wine bar in the entry lobby. The furnishings and finishes are hand-picked to highlight the natural resources of the area and large, strategically placed windows provide ample natural lighting year-round.

 

d e s i g n s IN PROGRESS

 
 
View_01.jpg

FOUR SEASONS VAIL

VAIL, CO

EXPECTED COMPLETION 2019

This guest suite renovation at the Four Seasons Vail Resort was inspired by the subtle rusticity of “Old Colorado”, a land with a rich history of mining towns, ranches and railroads. Handsome spaces feature cut natural stone, reclaimed hardwoods, handcrafted metals and lush fabrics. The suite will house dynamic guests - epicureans and adventure seekers - who prefer to make memories on the move while still maintaining the sense of home and belonging.